Nieuws

Lees hier de laatste ontwikkelingen van Inverzo

De puzzel van Duurzame Inzetbaarheid – van individu tot organisatie

Op een zonnige ochtend gaat mijn reis richting het zuiden van het land. Daar meld ik mij bij een klant waar ik vaker kom voor arbeidsdeskundige onderzoeken. Ondanks dat de samenwerking zeer prettig verloopt, ziet de werkgever mij het liefst niet te vaak; dat betekent immers vaak dat er meer medewerkers zijn die langdurig het eigen werk niet kunnen uitvoeren.

Inverzo ziet grote kansen in de samenwerking met gemeenten

Arbeidsdeskundigen zijn er in verschillende soorten en maten en kom je overal tegen: bij grote ondernemingen, kleinere organisaties, bij verzekeraars maar ook als zzp’ers. Wat minder bekend is, is dat ook gemeentes een belangrijke samenwerkingspartner zijn voor de arbeidsdeskundigen van Inverzo.

Inverzo zorgt er voor dat u en uw medewerker verder kunnen!

Soms gebeurt er iets in iemands leven waardoor er beperkingen ontstaan in het verrichten van de eigen werkzaamheden. Of is het werk door de jaren heen veranderd, waardoor het werk niet langer past bij de medewerker. Dan biedt Inverzo uitkomst! De Inverzo-arbeidsdeskundigen geven u en uw werknemer een objectief advies over de mogelijkheden in arbeid. Binnen paraDIGMA groep is Inverzo specialist in het verrichten van verschillende soorten arbeidsdeskundige o...

Inverzo onderdeel paraDIGMA groep

Per 1 maart 2019 is Inverzo het nieuwste onderdeel van de paraDIGMA groep. Inverzo is gespecialiseerd in arbeidsdeskundige onderzoeken en loonwaarde-adviezen voor organisaties, arbodiensten, verzekeraars en gemeentes.