Welkom op Inverzo.nl

Nieuws

Lees hier de laatste ontwikkelingen van Inverzo

Wet Verbetering Poortwachter en Corona: hoe gaat u hier als werkgever mee om?

Vanwege de coronacrisis en overheidsmaatregelen zijn veel stappen van een re-integratietrajecten moeilijker of onmogelijk geworden. Arbeidsdeskundige onderzoeken en spoor 2-trajecten zijn door de maatregelen niet of beperkt mogelijk. Hierdoor kunnen er vertragingen worden oplopen binnen de Wet Verbetering Poortwachter. Daarom heeft het UWV enkele adviezen uitgebracht die de werkgever helpen tijdens het re-integratietraject. 

Inverzo onderdeel paraDIGMA groep

Per 1 maart 2019 is Inverzo het nieuwste onderdeel van de paraDIGMA groep. Inverzo is gespecialiseerd in arbeidsdeskundige onderzoeken en loonwaarde-adviezen voor organisaties, arbodiensten, verzekeraars en gemeentes.

Inverzo ziet grote kansen in de samenwerking met gemeenten

Arbeidsdeskundigen zijn er in verschillende soorten en maten en kom je overal tegen: bij grote ondernemingen, kleinere organisaties, bij verzekeraars maar ook als zzp’ers. Wat minder bekend is, is dat ook gemeentes een belangrijke samenwerkingspartner zijn voor de arbeidsdeskundigen van Inverzo.

De puzzel van Duurzame Inzetbaarheid – van individu tot organisatie

Op een zonnige ochtend gaat mijn reis richting het zuiden van het land. Daar meld ik mij bij een klant waar ik vaker kom voor arbeidsdeskundige onderzoeken. Ondanks dat de samenwerking zeer prettig verloopt, ziet de werkgever mij het liefst niet te vaak; dat betekent immers vaak dat er meer medewerkers zijn die langdurig het eigen werk niet kunnen uitvoeren.