Welkom op Inverzo.nl

Inverzo wenst iedereen een gezond en energierijk 2020 toe!

Een nieuw jaar is aangebroken!  We kijken positief terug op een mooi 2019 waarin we samen met u veel mooie resultaten hebben bereikt. Ook in 2020 zullen wij niet stilzitten: dit jaar staat voor Inverzo in het teken van 'Partnership':

  • We gaan nog actiever schakelen op signalen die wij zien bij onze klanten. Deze signalen vertalen we naar concrete adviezen met als doel om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers nog beter te borgen.
  • We gaan ons meer richten op het voorkomen van verzuim (preventie) dan het reageren op verzuim (reactief).
  • Doordat wij onderdeel zijn van paraDIGMA groep, hebben wij vele specialismen binnen handbereik! Hierdoor kunnen wij direct een advies op maat geven, zijn er kortere wachttijden dan in het reguliere circuit en behouden we te allen tijde de regie. In 2020 gaan we deze samenwerking met de andere labels binnen paraDIGMA groep nog verder intensiveren, met als doel: verzuim voorkomen of verkorten. 

Ook dit jaar zullen wij onze klanten laten zien hoe wij ieder traject met volledige toewijding zorgdragen voor een zo'n gunstige mogelijke uitkomst voor zowel werkgever als de medewerker.

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

De medewerkers van Inverzo maken graag kennis met u.  Mail naar: info@inverzo.nl Of bel: 088 - 0322460. Wilt u meer weten over Inverzo en onze dienstverlening? Bekijk dan onze website. 

 

 

 

Laatste nieuws